Lifestyle

30 nap alatt leszívja a makacs hájat a hasról ez az 1 perces gyakorlat

Még ma próbáld ki!

Az orvos ajánlja

Fogyókúrás módszerekből sosem elég: mindig lesz egy jobb, egy olcsóbb, vagy éppen egy olyan, amit szívesebben csinálunk. Most azt a technikát mutatjuk be nektek, amivel Toshiki Fukutsudzi japán orvos szerint a leghatékonyabb a súlycsökkenés. Szerinte egy hónap alatt már látványos eredményt lehet elérni: főleg a csípőről, illetve a hasról tűnik el a felesleg, de a gyakorlat elvégzése közben a hát-, illetve a hasizmok is erősödnek.

Kíváncsi vagy, miről van szó? Lapozz a második oldalra!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.