Fashion&Beauty

Borbély Alexandra a hollywoodi színésznőket is túlragyogta az Oscaron

Nem lehetett mást nézni, csak őt. Fotók!

Lezajlott a 90. Oscar-gála

Magyar idő szerint hétfő hajnalban tartották a filmes világ legnagyobb eseményét, az Oscar-gálát. A patinás eseménynek a Dolby Theatre adott otthont, ahol természetesen felvonult a hírességek színe-java - egyesek gyönyörű, mások borzasztó ruhakölteményekben léptek a vörösszőnyegre (előbbit ebben a cikkben, utóbbit pedig itt szedtük össze, rengeteg képpel).

A díjátadóra a Testről és Lélekről stábja is hivatalos volt, hiszen az alkotást jelölték a legjobb idegen nyelvű film kategóriában. Bár végül a Fantastic Woman lett a befutó, mi nem szomorkodunk, főleg úgy, hogy a magyar sikerfilm főszereplője, Borbély Alexandra szépségével még a küldöldi sztárokat is túlragyogta: fényes, mélyrózsaszín ruhájában, ami remekül kiemelte irigylésre méltó alakját, egyszerre volt dögös és királynői jelenség. Nézd meg galériánkban a legjobb képeket a 31 éves színésznőről!

Borbély Alexandra tündökölt a 90. Oscar-gálán
Kattints a további képekért!

Így vonultak be idén a szerelmes sztárok a gálára.

Fotók: Instagram, Instagram/szandarborbelyova; Videó: Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!
Sztárok
Sokáig nem lehetett tudni, milyen szándékai vannak Vilmos hercegnek fivérét illetően, információk szerint azonban a trónörökös mostanra végső elhatározásra jutott.