Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai: mesés ruhák

A hírességek nagyon kitettek magukért.

Oscar-gála 2018

Vasárnap este lezajlott a 90. Oscar-gála a Los Angeles-i Dolby Színházban, melynek keretében az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája 2017 legjobb filmjeit részesítette elismerésben. A díjátadó ceremónián - melynek házigazdája ezúttal is Jimmy Kimmel komikus volt - összesen huszonnégy kategóriában osztottak ki aranyszobrocskát.

Természetesen a világsztárok ismét felvonultak a vörös szőnyegen, és nem túlzás kijelenteni, hogy idén nagyon kitettek magukért. Lenyűgöző ruhakölteményekben jelentek meg a nagyszabású eseményen, és annak ellenére, hogy a Time's Up! mozgalom miatt volt dress code a korábbi díjátadó gálákon (a Golden Globe-on fekete, a Grammy-n fehér), az Oscarra nem szabtak meg ilyen szabályt, mindenki azt viselt, amit akart. Bár a legtöbben az elegancia jegyében érkeztek a rendezvényre, most is akadtak, akik kiemelkedőek voltak a tömegből. Fotókon a legjobban öltözött hírességek.

Jane Fonda igazi istennőként tündökölt ebben a gyönyörű fehér estélyiben, persze a csodás színésznőtől nem is vártunk kevesebbet.
Jane Fonda igazi istennőként tündökölt ebben a gyönyörű fehér estélyiben, persze a csodás színésznőtől nem is vártunk kevesebbet.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!