Sztárok

Megvesztek a rajongók Kiss Ramóna ultradögös fotójától

A színésznő-műsorvezető egyre szexisebb.

Kiss Ramóna élete most a legizgalmasabb

Ha valaki megkérdezné Kiss Ramónát, életének melyik szakaszát tartja a legizgalmasabbnak, biztosan az elmúlt néhány hónapot mondaná. Májusban derült ki, hogy Istenes Bence helyett idén ő fogja vezetni az RTL Klub egyik húzóműsorát, az X-faktort, júniusban pedig bejelentette, hogy szerelme, Lékai Máté eljegyezte.

Bár a 32 éves színésznő-műsorvezető soha nem volt csúnya, az elmúlt időszak pozitív történései még szebbé tették. Szívesen pózol merészebb, dögös szettekben, miközben csak úgy sugárzik róla a boldogság és az elégedettség. Legfrisebb fotójára is igaz ez az állítás: egy testhez simuló, piros ruhát vett fel, és huh...ember, azaz férfi legyen a talpán, aki ellen tud állni neki.

Lapozz, nézd meg a fotót a következő oldalon!

Fotó: Instagram/ramona_kiss

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.