Recept

Kirúgták a Mc'Donalds-ban dolgozó srácot, mert ilyen fotót posztolt

Nem akarta lejáratni a céget.

Csak a munkáját végezte

A Louisiana-i LaPlace egyik mekijében dolgozott a 18 éves Nick. Igen, csak múlt idő, hiszen a srácot nemrég elbocsátották. Nick olyan pozíciót töltött be az étteremben, hogy mindenre volt egy kis rálátása. Egyik nap felettesétől azt a feladatot kapta, hogy újratöltse a fagyigépet. Nick természetesen eleget tett a kérésnek, azonban a fagyi egy része nem a gépben, hanem a földön landolt. A srác azonnal nekiállt feltakarítani a koszt, azonban akkor olyan undorító dolgot vett észre a fagyigép oldalán, hogy ő sem hitte el - írja a BuzzFeed.

Fotó: buzzfeed.com

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Recept
Lifestyle
Vajon a te gyermeked is okosabb, mint az átlag? Nos, már a pici babák is mutatnak olyan jeleket, amelyekből kiderül, ha átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek!
Sztárok
Tudvalevő, hogy II. Erzsébet rajongott legidősebb fia, a későbbi III. Károly király fiaiért, a titkos favoritját azonban másutt kell keresnünk.
Home&Design
Bár olykor bonyolultnak tűnhetnek, bizony érdemes figyelemmel kísérni az újabbnál újabb belsőépítészeti trendeket, olykor ugyanis elképesztően zseni megoldásokra bukkanhatunk, amelyek segítségével...