Bed&Love

Elmennél rá? Ilyen pornófilmeket adnak a spermabankban

Kiderült, kik és milyen felnőtt filmeket készítenek be a spermabankok donációs szobáiba.

Hogyan működik egy spermabank?

A spermabankok alapvetően kétféle szolgáltatást nyújtanak, egyfelől segítenek azoknak, akik valamilyen okból (pl. betegség) kifolyólag attól tartanak, hogy nemzőképességük megváltozik, másrészt gyűjti az egészséges férfiak hímivarsejtjeit, hogy azokat meddő pároknak adományozhassa. A leadott sejteket speciális módszerrel fagyasztják le. Ahhoz, hogy valakiből donor lehessen, számtalan szűrővizsgálaton kell átesnie. Érthető módon nagyon fontos, hogy az illető fizikailag és szellemileg is egészséges legyen. A hazai törvények értelmében a donor férfi kiléte titkos, örökítóanyagát maximum négy utód születéséhez használhatják fel.

Így történik a mintavétel

Arról sajnos nincs információ, hogy a hazai spermabankokban milyen "inspirációs anyagokkal" töltik fel a donációs szobákat, de a vice.com egyik szerzője felfedte, mi a helyzet az amerikai intézményekkel. Tőle tudjuk, hogy a legtöbb spermabank olyan, akár egy hagyományos háziorvosi rendelő. Érkezéskor ki kell tölteni egy kérdőívet, majd a leendő donort egy aprócska helyiségbe terelik, valamint a kezébe adnak egy kis műanyag flakont. Aztán jön, aminek jönnie kell. Ehhez természetesen előre odakészítettek némi "segédanyagot" is.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: vice.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.