Bed&Love

Elmennél rá? Ilyen pornófilmeket adnak a spermabankban

Kiderült, kik és milyen felnőtt filmeket készítenek be a spermabankok donációs szobáiba.

Hogyan működik egy spermabank?

A spermabankok alapvetően kétféle szolgáltatást nyújtanak, egyfelől segítenek azoknak, akik valamilyen okból (pl. betegség) kifolyólag attól tartanak, hogy nemzőképességük megváltozik, másrészt gyűjti az egészséges férfiak hímivarsejtjeit, hogy azokat meddő pároknak adományozhassa. A leadott sejteket speciális módszerrel fagyasztják le. Ahhoz, hogy valakiből donor lehessen, számtalan szűrővizsgálaton kell átesnie. Érthető módon nagyon fontos, hogy az illető fizikailag és szellemileg is egészséges legyen. A hazai törvények értelmében a donor férfi kiléte titkos, örökítóanyagát maximum négy utód születéséhez használhatják fel.

Így történik a mintavétel

Arról sajnos nincs információ, hogy a hazai spermabankokban milyen "inspirációs anyagokkal" töltik fel a donációs szobákat, de a vice.com egyik szerzője felfedte, mi a helyzet az amerikai intézményekkel. Tőle tudjuk, hogy a legtöbb spermabank olyan, akár egy hagyományos háziorvosi rendelő. Érkezéskor ki kell tölteni egy kérdőívet, majd a leendő donort egy aprócska helyiségbe terelik, valamint a kezébe adnak egy kis műanyag flakont. Aztán jön, aminek jönnie kell. Ehhez természetesen előre odakészítettek némi "segédanyagot" is.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: vice.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.