Recept

Nem titok többé, így lesz tökéletes a főtt tojás

Bedobod a tojásokat a forró vízbe, de fogalmad sincs róla, mikor zárd el alatta a gázt, hogy megfelelő állagú legyen a sárgája és a fehérje? A következő ábra segíthet megoldani a problémát!

4 és 11 perc között ideális

4 perc alatt nagyon lágy tojást kapunk, így ilyen rövid ideig csak az főzze, aki azt szereti, ha a sárgája folyékony állagú marad. 7-8 perc alatt kellemeses puhaságú lesz, míg 10-11 perc főzés már kemény tojást eredményez.

Megkívántad a tojást? A következő oldalon mutatunk hozzá 2 szuper receptet!

Fotó: ndtvimg.com

Oldalak

Recept
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.