Utazás

Nem hittek a szemüknek a biztonságiak, mivel akart felszállni a néni a repülőre

Sokszor repültünk már, de ilyet még nem pipáltunk. Amikor már azt hinnénk, mindent láttunk, kiderül, hogy messze sem.

Vagányságból jeles

Már korábban írtunk róla, hogy mik azok az elengedhetetlen dolgok, melyek nem hiányozhatnak az utazótáskánkból. Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de a kard nem egy tipikus neszeszer-kellék. A következő sztori főszereplőjét ez a meglepően alapvető tény nem igazán érdekelte. A 80 éves néni talán ninjának képzelte magát, amikor egy karddal a poggyászában szeretett volna felszállni a Myrtle Beach Nemzetközi Repülőtéren. A biztonsági ellenőrzésen persze megbukott, amikor a szép, bronz markolatú eszköz napvilágot látott.

Lapozz és kiderül, mi lett a kard és a néni sorsa!

Leadfotó, fotó: Squarespace.com, Facebook/FlyMYR

Oldalak

Utazás
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.
Fashion&Beauty
Elképesztő volt a hasonlóság: Ava Phillippe tetőtől talpig úgy nézett ki, mint híres édesanyja, Reese Witherspoon, amikor a minap kettesben részt vettek a Tiffany & Co. ékszerház exkluzív,...