8 meglepő dolog, amire a kávézaccot használhatjuk – Ezek után soha nem dobjuk majd ki

Minden reggel lefőzzük a finom fekete kávénkat, hogy felébredjünk és energikusan indítsuk a napot, majd pedig kidobjuk a zaccot, egyenesen a kukába. Pedig egyáltalán nem kellene! Ez ugyanis valójában egy igazi csodaszer az otthonunknak, amivel még akár a szerelőt is távol tarthatjuk a lakásunktól.

1. Szagsemlegesítő

Akármennyire is igyekszünk tisztán tartani a hűtőnket, biztosan tapasztaltuk már, hogy a hideg ételek szaga nagyon kellemetlen elegyet képez. Azt viszont már nagyon kevesen tudják, hogy a kávézacc ezt is megoldja, ugyanis magába szívja, és így semlegesíti a szagokat maga körül. Elég, ha teszünk az ételek közé egy kis tálba egy keveset, és már búcsút is inthetünk a rossz szagoknak.

2. Természetes tápszer a növényeknek

Ha rendszeresen kávézunk, akkor növényi tápszerekre sem kell költenünk, hiszen elég, ha belekeverünk a virágföldbe egy-két evőkanálnyit, és máris biztosítjuk a növényeink számára a szükséges tápanyagokat. Ha ezt bevetjük, garantáltan gyönyörűen virágzik majd a kedvencünk!

3. Bútorápoló

Ha vannak sötétebb fa bútoraink, akkor felejtsük el a drága ápolókat, és szavazzunk inkább a kávézaccra! Egy nedves törlőrongy segítségével vigyük fel a szintén nedves zaccot az asztalra vagy éppen a szekrényre, aztán alaposan dörzsöljük meg, és máris eltűnnek a karcok! És, hogy hogyan? A kávé kitölti a réseket, és szinte újjá varázsolja a régi fabútorokat.

Fotó: playtech.ro

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle