Sztárok

"Nem változtattak meg, csak jobban nézek ki" – Új külsejéről is mesélt az X-Faktor Lizája

Vince Aliz Liza az X-Faktor idei szériájának egyik legizgalmasabb karaktere. Ugyanakkor álmunkban sem gondoltuk volna, hogy Tóth Gabi magával viszi majd az élő show-ba, hiszen nem garantált, hogy a nézők szeretni fogják a kissé különc lányt. Nekünk egyébként ő az egyik titkos kedvencünk, ezért a műsor előtt megkerestük és egy kicsit beszélgettünk is vele. Olvasd el, mit mesélt!

Szerintem olyan különleges női karakter, mint te, még soha nem énekelt az X-Faktor színpadán. Mennyire gondoltad komolyan a jelentkezésedet kezdetben?

Köszönöm. Jelentkezéskor csak az járt a fejemben, hogy szeretném, hogy egy dalom eljusson a televízió képernyőjére, hogy ezáltal az egész ország hallhassa.

Milyen célokat szeretnél elérni a műsor segítségével?

Természetesen szeretnék sikeres lenni, szeretném, ha maradhatnék a szakmában és nem "kikopott ex-ikszesként" gondolnának rám az emberek pár év múlva.

Mit szóltál a megújult külsődhöz? Nagyon vagány ez a vörös frizura! Te találtad ki, vagy javasolták neked, hogy vállald be?

Nagyon tetszik, ahogy most vagyok, mert nem változtattak meg, csak jobban nézek ki. A vöröset és a fazonváltást egyébként Tóth Gabi javasolta még a mentorháznál. Sári Kata fodrászunkkal néztük ki ezt a színt, nem akartunk sem nagyon konzervatív vöröset sem pirosat. Úgyhogy végül ebben maradtunk, nekem nagyon tetszik!

Mit gondolsz, miért tart téged mindenki különlegesnek, különcnek? Miben vagy más, mint a többiek?

Nem feltétlenül csak popzenét játszom és írok, szeretem, ha van a dalaimban egy kis plusz. Innentől kezdve pedig már rögtön "alteres" vagy "különc" vagyok, jobb esetben "egyedi" vagy "különleges". Meg ugye nő létemre nem hosszú a hajam, nem hordok szűk cuccokat, utcára nem sminkelek és mély a hangom. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy különcnek tartsanak.

Lapozz, az interjú a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...