Recept

Sült halfilé majonézes-tejszínes mártással - Gyors és egészséges

A hal nagyon egészséges, ezért igyekszem minél gyakrabban fogyasztani. A következő fogás ráadásul nagyon hamar el is készül, olvasd el a receptjét!

A halat ízesítsük sóval és borssal, majd kissé lisztezzük be és olajon süssük ki.

Video Kulisszatitkok Solti Ádámtól: Őszintén beszélt a munkáról és a magánéletről

Hozzávalók

  • 4 szelet halfilé
  • 2 ek olívaolaj
  • liszt
  • só, bors

A mártáshoz

  • 10 dkg tejszínhab
  • 4 ek majonéz
  • 1 citrom héja
  • olívabogyó

Elkészítés

A halat ízesítsük sóval és borssal, majd kissé lisztezzük be és olajon süssük ki. Ezután készítsük el a mártást, a citrom héját reszeljük le, majd keverjük el az apróra vágott olívabogyóval, a majonézzel és a tejszínhabbal. Tálaláskor a hal mellé kanalazzuk a mártást. Főtt burgonyával tálaljuk.

Fotó: foodtolove.com

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
Talán abban mind egyetérthetünk, hogy minden nő vágya a szép, csillogó, selymes és egészségesen növekedő haj. Ha pedig a hajkorona épségéről és szépségéről van szó, az egyik leghatékonyabb házi...
Egészség
Léteznek olyan tudományosan vizsgált növények, amelyek támogathatják a veseműködést, továbbá gyulladáscsökkentő, vizelethajtó vagy kristályképződést gátló hatásúak lehetnek. Cikkünkben most egy ilyen...
Sztárok
Christa B. Allen most először beszélt arról, milyen volt kiszabadulni egy „karizmatikus, gazdag szektavezér” befolyása alól – és hogyan tanulja újra felépíteni az életét.
Lifestyle
Fashion&Beauty
Az ünnepi szezon tökéletes alkalom, hogy a körmeink is ragyogjanak. Ha szereted a klasszikus karácsonyi árnyalatokat, de a túl harsány zöld vagy piros nem a te stílusod, a hófehér manikűrök igazi...
Egészség
Sokan észrevehetik, hogy télen magasabb a vérnyomásuk. Nem titok, hogy ilyenkor jobban oda kell rá figyelni.