Sztárok

Várandósnak hitték, pedig hiába küzdött a babáért – Gregor Bernadett elárulta szomorú titkát

Gregor Bernadett Hajdú Péternek árulta el vasárnap este, miért nem született közös gyermeke férjével, Szarvas Attilával. A színésznő ilyen őszintén még sosem mesélt erről!

Gregor Bernadett pert nyert Fábri Sándor ellen

A 44 éves Gergor Bernadett volt Hajdú Péter műsorának egyik sztárvendége vasárnap este, a művésznő azért érkezett, hogy elmesélje, néhány héttel ezelőtt pert nyert az RTL Klub és Fábri Sándor ellen. A neki megítélt kártérítési összeg nagyon magas, 2 millió forintot fog kapni. Az ügy már hosszú évek óta húzódott, a színésznőt nagyon megviselték az akkoriban történtek.

Egy időben ugyanis mindenkit Gregor Bernadett szerelmi élete érdekelt, számos olyan cikk jelent meg róla, amelyeknek nem sok köze volt a valósághoz, ráadásul a megkérdezése nélkül.

"Nincsen szégyellnivalóm. Leginkább az bántott, hogy méltatlan a kép, amit rólam formáltak" - mondta a műsorban a színésznő, majd hozzátette, ő is csak egy kétgyerekes dolgozó anyuka, nem az a nő, aki elcsábít mindenkit.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: ATV/Esti Showder Hajdú Péterrel

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.