Almával sült kolbász - Laktató és nagyon gyorsan elkészül

Nagyon szeretem a grillételeket és a hűvösebb évszakokban is gyakran sütök grillkolbászt a sütőben. Hidd el, a tepsis verzió is ugyanolyan finom lesz, mintha a szabad ég alatt készített volna el!

Hozzávalók

  • 50 dkg grillkolbász
  • 5-6 alma
  • 5-6 hagyma
  • 1 dl fehérbor
  • só, bors
  • majoránna
  • olaj

Elkészítés

Készítsünk elő egy tepsit, az alját béleljük ki a felaprított hagymával és a felszeletelt almával. Hintsük meg egy kis sóval, borssal és majoránnával. Locsoljuk meg egy kis olajjal és öntsük rá a bort. Erre fektessük a kolbászokat, majd az egészet tegyük sütőbe. 160 fokon fél óra alatt süssük készre.

Fotó: foodandwine.com

Oldalak

Sztárok
A napokban ünnepelte 20. születésnapját a hazai és nemzetközi retrosztárokat hazánkban képviselő Marschall Entertainment. A jeles eseményen a sztárvendégek között volt többek között Gájer Bálint is,...
Lifestyle
Az Oroszlánnal olyan csodálatos dolog történik, ami mély benyomást tesz rá. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Kos végre pontot tehet egy régi problémára vagy konfliktusra. Heti horoszkóp.