Sztárok

Alyssa Milano másfélmillió ember előtt szoptatta kislányát - Jól tette, hogy bevállalta?

Alyssa Milano meglehetősen intim helyzetben fotózta le magát kislányával együtt, a képet aztán a Facebook-oldalán osztotta meg másfélmillió rajongójával.

Alyssa Milano a Facebookon szoptatta kislányát

A Bűbájos boszorkák hazai sugárzása alatt valószínűleg kevés rajongó hitte, hogy egy napon a flörtölős Phoebe Halliwell-t alakító Alyssa Milano lesz Hollywood egyik igazi mintaanyukája, pedig így van. A színésznőnek 2011-ben született meg első gyermeke, Milo, majd 2014-ben kislánya, Elizabella. Alyssa hamar szembesült azzal a ténnyel, hogy az emberek többsége a mai napig úgy gondolja, nyilvánosan szoptatni nem helyes. Ez annyira kiakasztotta a sztármamit, hogy valóságos kampányba kezdett.

Rendszeresen oszt meg például közösségi oldalain olyan fotókat, amelyeken szoptat, így tett a napokban is, hogy felhívja az emberek figyelmét a Szoptatás Hetére, amelyet augusztus 1-je és 7-e között tartanak idén világszerte.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.