Görög Zita minden eddiginél jobban kiborult - Nyílt levélben torolta meg az őt ért sérelmeket

Görög Zita elképesztően kiborult a Story magazinra, ugyanis azt állítja, a beleegyezése nélkül írtak bele bizonyos dolgokat a vele készült, frissen megjelent interjúba. Ha mindez még nem lenne elég, a fotóit is akarata ellenére használták fel. Felháborodásának Facebook-oldalán adott hangot.

Görög Zita hihetetlenül kiakadt

A 36 éves Görög Zita elképesztően kiborult, amikor elolvasta a Story legfrissebb számában megjelent vele készült interjút. A műsorvezető azt állítja ugyanis, hogy ebbe olyan mondatok lettek beleírva, amelyek soha nem hagyták el a száját, és amelyek miatt arra kérte a lap munkatársait, korrigálják a szöveget. A szépség szerint mindez nem történt meg, ráadásul a fotóival is visszaéltek.

"Tájékoztatásul mindazoknak akiket érdekel! :)

Szeretném elmondani, hogy a ma megjelent Story magazinban megjelent nyilatkozatom nem 100%-ban egyezik meg az én általam adott interjúval. Bizonyos részei sosem hangzottak el tőlem, sőt kértem az újságírót, a szerkesztőt és a főszerkesztőt is, hogy vegyék ki belőle, mert távol áll tőlem minden ilyenfajta nagyképű megnyilvánulás.

Szeretném ha tudnátok , hogy nem egyeztem bele a képek nyilvánosságra hozatalába ebben a lelkileg nehéz időszakban. A fotózás hetekkel ezelőtt volt. Egy olyan időszakban, amikor éppen tudtam mosolyogni. Azért vállaltam el ezt a fürdőruhás anyagot a Story magazinnak, mert velük valahogy sosem sikerült hosszútávon partner kapcsolatot kialakítanom.

A bulvárnál mindig is megúszásra játszottam, de a többi napilapnál és magazinnál általában akad valaki, akibe szorult annyi lélek és együttérzés és profizmus, hogy ne a saját meséjének szócsöve legyek. Szerettem volna, ha itt is sikerül. Szerettem volna, ha az új főszerkesztő ember számba vesz. Amikor ez az anyag jelent volna meg, úgy döntöttek inkább a magánéletem problémáit hozzák nyilvánosságra. Ezek után az volt a kérésem, ne közvetlenül a magánéletem drámája után mosolyogtassanak bikiniben a címlapon azt hirdetve: Hello szingli vagyok , gyertek udvarolni!

De már ebből a szalagcímből is látszik mennyire nincs köze a Story magazinnak a nagy magyar valósághoz. Hisz azt állítják, már most ostromolnak a férfiak :) Hát igen, ez az az ország ahol csakúgy kapkodnak a 2 gyerekes anyukák után :) a hely, ahol egy nő lehet független, erős, bátor, értelmes és szép egyszerre. A hely ahol nem vagy lenézve ha egyedül küzdesz a hétköznapok gondjaival. A hely ahol családnak tekintenek akkor, is ha férfi nélkül neveled a gyermekeid. (Ez azonban egy másik levél tartalma lesz..) De hát a példányszám az példányszám. A pénz az pénz... a lélek dolgai itt leértékelődnek.

Mindössze annyit kértem , hogy időzítsük a megjelenést az én lelkiállapotomhoz, hiszen mégiscsak rólam szól az az anyag... és , hogy az interjú szövegét aktualizálhassam. Minderre kaptam ígéretet, csak aztán mégsem küldték át a végleges szöveget... elfelejtődött azzal az indokkal , hogy az plusz költséget jelentene a magazinnak :)

Idén 20 éve veszek részt ebben a cirkuszban, az életem része. De sajnos vagy inkább szerencsére, nem tudom megszokni , hogy egyszerre egyszemélyben vagyok ember és termék. Nem panaszkodom. Szép életem van es szerencsés vagyok amiért megtudom tisztességes munkával teremteni a magam es a gyermekeim normális ( nem luxus! ) életszínvonalát. Vannak persze nehezebb időszakok, de az idealizmusom es a tisztességem nem adom. Sokszor hibáztam persze és bántottam meg olyanokat, akik nem érdemelték volna. Viszont igy is hiszek magamban. A változásban. Hogy az emberek jobbá válhatnak. És hogy mindennapi törekvésünk ez kell legyen. Abban, hogy mindenki csodálatos emberi lény, egyszeri es megismételhetetlen. Hogy köszönömmel és bocsánat kéréssel kioldódnak a gubancok, hogy az erő a megbocsájtásban rejlik.

Tudom , hogy ezzel most reklámot csinálok a magazinnak de talán Te is másképp fogod olvasni a benne megjelenő cikkeket. Talán kevésbe irritálnak az ott megjelenő emberek, kevésbé fogsz utálkozni csak mert azt hiszed neki megadatott valami ami neked nem.

Amin igazán kiakadtam a tv hirdetés es az a mondat hogy csak magamnak akarok tetszeni :) Az eredeti az volt , hogy a férjemnek szeretnék tetszeni. Es ehhez akkor is tartom magam , ha most éppen szarban vagyunk. Teljes szívemből szeretem ezt a férfit akkor is, ha lehet hogy nem tudjuk helyére pattintani a dolgainkat.

Nem haragszom azokra, akik abból tesznek kenyeret az asztalukra, hogy más életét és érzéseit semmibe veszik. Ők itt tartanak. És köszönöm a szép fotókat Borzi Viviennek és csapatának. Megtisztelő élmeny volt velük dolgozni." - áll a levélben.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!