Bed&Love

Most végre megtudhatod, hogy néz ki az orgazmusod! Egy program megrajzolja a hangod alapján

Hiánypótló weboldalt hoztak létre egy kampány keretein belül, amelyen női orgazmusok hangfelvételeit gyűjtik, nem is akárhogyan. A feltöltött mintából ugyanis egy program képes "megfesteni" az adott hölgy orgazmusának egyedi képét. Ha bevállalós vagy, töltsd fel és nézd meg, a tiéd milyen!

A program megfesti a női orgazmust

Egy szexjátékokat forgalmazó cég elkészítette a világ első orgazmuskönyvtárát, ahová bárki szabadon feltöltheti, hogyan jutott el a csúcsra partnere vagy valamilyen segédeszköz használatával. Természetesen ez nem olyan, mint a pornóoldalak, minden egyes hang valódi, nem megjátszott. Ráadásul a Library of Orgasms honlapon egy program segítségével szó szerint képet kaphatunk saját orgazmusunkról. Bár az elkészült rajzok egészen szépek, mi mégsem vagyunk biztosak abban, hogy szívesen kitennénk a szoba falára.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: orgasmsoundslibrary.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.