Sztárok

Percekig vigasztalták a Mokka műsorvezetői a csalódott Freddie-t – Jobb helyezést érdemelt volna

Ma reggel a Mokkában Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter egymásra licitálva igyekeztek megnyugtatni a még mindig feldúlt Freddie-t, aki elképesztően csalódott, amiért a Pioneer című dalával csak a 19. lett a szombat este megrendezett 61. Euróvíziós Dalfesztiválon.

Freddie csalódott, hiába vigasztalja mindenki

A 26 éves Freddie, polgári nevén Fehérvári Gábor Alfréd képviselte hazánkat a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon Pioneer című dalával, amelyet a döntő előtt az esélyesek között tartottak számon. Sajnos azonban a magyar dal csak a 19. helyre volt elég, az első helyezést az Ukrajnát képviselő krími tatár énekesnő, Jamala politikától átitatott dala, az 1944 érte el. A második Ausztália, a harmadik pedig Oroszország lett. Freddie egyetlen pillanatra sem leplezi csalódottságát a méltatlan eredmény miatt, napok óta szomorkodik. Ezt természtesen Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter, a Mokka házigazdái is azonnal látták rajta, ezért mindent elkövettek, hogy egy kicsit megvigasztalják.

"Próbálunk téged vigasztalni, hogy hidd el, téged mindenki imád. Bárhol, bárkit hallok rólad beszélni, mindenki azt mondja, hogy zseniális voltál" - fordult Pachmann Péter a búskomor Freddie-hez.

"Ez nagyon jól esik, de ettől még keserűbb a másik oldalon. Nyilván azért mentünk oda, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el. Különleges érzés, amikor az ember nem csak saját magát képviseli, hanem egy egész országot" - fakadt ki Freddie, akit ezután Demcsák Zsuzsa próbált felvidítani, aki a többi produkciót "harmatgyengének" nevezte.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu/mokka

Oldalak

Sztárok
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...