Itt a legújabb lakberendezési módszer - Mutatunk egy példát a rétegezésről

Nem csak az öltözködésben lehet rétegezni, de a lakberendezésben is. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a legfontosabb alapberendezés után lépésenként tedd otthonosabbá a teret.

Az alapoktól a dekorációig

A rétegezés nem csak a dekor kialakítását könnyíti meg, de akkor is iránymutatóul szolgál, ha egyszerre nincs elég pénzed minden beszerzéséhez. Így az alapoktól indulva végül eljutsz majd a "legkevésbé fontos" elemekig.

Mutatunk egy példát: most nagyon divatosak a fehér-bézs-kék színek vonalán mozgó dekorációk, ezért mi is ennek jártunk utána.

1. lépés: Alapvető bútorok

A nappalinkból nem hiányozhat néhány ülőalkalmatosság. Most népszerűek a padok, amik polcokkal és fiókokkal vannak ellátva, így helyet is spórolhatunk velük.

Oldalak

Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.