Vastag Csaba: "Visszavárnak Amerikába!"

A rendkívül népszerű és legalább annyira sármos énekes csütörtökön ünnepelte születésnapját - nem fogod kitalálni - reggeltől estig tartó munkával. A 34 éves Vastag Csaba ugyanis egész nap próbált zenekarával, hogy a hétfőn induló turnéján minden a legnagyobb rendben menjen. Közben pedig sokat gondol Amerikára...

Saját lemezét kapta születésnapjára

Csaba a próba során tortát ugyan nem, de éppen ma megjelent új nagylemezét a kezébe vehette. Az "Optimum" címre keresztelt lemezre nagyon büszke az előadó, azt mondja, tulajdonképpen ez az egyik legszebb születésnapi ajándék, melyet kaphatott. Természetesen a lemezen szereplő dalokat - korábbi slágerei mellett - hétfőn induló országos turnéján is előadják majd.

"Fontosabb volt ma a születésnapomnál, hogy végigpróbáljuk az egész koncertprogramot, szeretném ha a turnéindító kecskeméti koncerten már minden a helyén lenne. Nem tudom, hogy meglepetésbulit szerveztek-e nekem a többiek, mert eddig mindenki a próbára koncentrált" - meséte Csaba a Femcafénak.

Csabának tehát most az a legfontosabb, hogy sikerrel elinduljon a lemezbemutató turné, de azért Amerikára is sokat gondol közben. Hogy miért? Azt cikkünk következő oldalán elolvashatod!

Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Bár a király a friss fotók alapján rákbetegségéhez képest látszólag nagyszerűen érzi magát, a palota forrásai szerint épp ennek az ellenkezője igaz a 75 éves uralkodóra.
Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.