Melegebb lakás egy pillanat alatt – Ez a legcukibb módja az ablakok hőszigetelésének

Megfelelő szigeteléssel nem csak jópár ezrest lefaraghatsz a fűtésszámládról, de a dekort is feldobhatod. Mutatjuk a legdizájnosabb ablak- és ajtópárnákat.

Ódivatú dolognak tűnhetnek ezek a lakáskiegészítők, mégis azon túl, hogy hasznosak, azonnal feldobnak bármilyen helyiséget. Használjuk őket bátran akár fürdőszoba ablakról, akár bejárati ajtóról legyen szó. A hálószoba ajtajánál elhelyezett párnák például nem csak szigetelnek, de a beszűrődő fényt is blokkolják. A legjobb az egészben, hogy te is könnyedén elkészítheted őket, csak egy szimpatikus textilre, tűre, cérnára és töltelék rizsre van szükséged. Lássuk a 10 legmenőbb darabot.

Textil háziállatok

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle