Fokhagymás libacomb - A tökéletes Szent Márton napi ebéd

November 11-én, Szent Márton napján nem is választhattunk volna más receptet, mint egy kitűnő fokhagymás libacombét. Készítsd el még ma, garantáltan ízleni fog!

Hozzávalók

  • 4 libacomb
  • 1 fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek paradicsompüré
  • olaj
  • majoránna
  • só, bors

Elkészítés

A libacombokat fűszerezzük be a sóval, borssal és a majoránnával, majd forró olajon kissé pirítsuk meg. Vegyük ki a húst a serpenyőből és a helyére tegyük az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát. Ha ez is megpirult, tegyük vissza rá a combokat, adjuk hozzá a paradicsompürét, öntsünk alá egy kis vizet és lefedve főzzük puhára. Ha már megpuhult, vegyük le róla a fedőt és süssük pirosra. Krumplival és salátával tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: blog.danubiagate.sk

Oldalak

Utazás
A külgazdasági és külügyminiszter egy hétfői rendezvényen arról beszélt: elképesztő, hogy az ukrajnai háború kapcsán egyes vezető európai politikusok már nukleáris fegyverek bevetéséről is beszélnek...
Egészség
Gondoltad volna, hogy van egy olyan népszerű reggeli fogás, amely gyakorlatilag minden egészségügyi problémára valódi gyógyír lehet? Cikkünkből megtudhatod, mit is ajánlott fogyasztanod minél...
Sztárok
A közönség ugyan szívébe zárta az Acélembert korábban megformáló Henry Cavillt, most viszont meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy a brit színésztől a 30 éves David Corenswet veszi át a...