Szexszimbólum volt, ma már gyerekkönyveket ír - Ennyit változott 26 év alatt az amerikai sztár

Először 1989-ben, a Baywatch-ban láthattuk a tévéképernyőkön Erika Eleniakot, aki piros fürdőruhájában és különleges "adottságaival" azonnal elcsavarta a férfi nézők fejét, és elsőszámú szexszimbólummá vált. Ennek most már 26 éve, de a színésznő semmit sem öregedett! A ma 46 éves szőke bombázó olyan jól tartja magát, hogy ha újraforgatnák a sorozatot, azonnal szerepet adnánk neki.

Napjainkban

Az már másik kérdés, hogy Eleniak elvállalná-e a felkérést, hiszen az utóbbi években inkább a gyerekkönyvek vonzzák, pontosabban azok írása, illetve az esküvőszervezés. 2014 márciusában adta ki első könyvét, „What Do You Do If You Lose Your LalaBaloo?” címmel.

Fotók: waytofamous.com, Twitter

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.