Béranya szült helyette - Világra jött a Charlie angyalai sztárjának első gyermeke

Lucy Liu nem is lehetne boldogabb! A színésznő tegnap este osztotta meg az örömhírt, hogy 46 évesen egy cuki kisfiú édesanyja lett.

Gratulálunk!

A Charlie angyalai című sikerfilm sztárja az Instagramon közölte a világgal a hírt. „Bemutatom nektek életem új kicsi férfijét, a fiamat, Rockwell Lloyd Liut.” – írta ki közösségi oldalára. A kínai származású színésznő természetesen egy fotót is mellékelt, melyen az egész világ megcsodálhatja újszülött kisfiát, akit egy béranya hozott világra.

Fotó: Instagram

Oldalak

Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...