Fashion&Beauty

Taylor Swift tudja, milyen a tökéletes tavaszi szett

A méltán oly népszerű énekesnő, Taylor Swift egy rendkívül egyszerű, mégis szuperdögös és hibátlan szettben sétált végig West Hollywood utcáin. Lássuk a popsztár összeállítását!

Fekete-fehér

Tegnap egy klasszikus színpárosítást, azaz a fekete-fehéret vetette be az énekesnő, amivel soha nem foghatunk mellé, hisz minden stílushoz és alkalomhoz passzol. Taylor ezúttal egy dögös, de visszafogott fekete felsőt választott, amit egy izgalmas mintájú és kissé merész, miniszoknyaszerű rövidnacival kombinált, mely megvillantotta hosszú és kecses lábait. Természetes a kiegészítők terén sem hibázott a sztár, hisz itt is a monokróm győzedelmeskedett, míg a táska egy divatos nude darab volt.

Fotó: justjared.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.