Lehullott a lepel! Ők lesznek a hercegi pár ikreinek keresztszülei

Még csak pár napja, hogy Katalin hercegnő újszülött lányával elvarázsolta a világot, már következhet is egy újabb királyi esemény: Charlène monacói hercegnő és Albert monacói herceg ikreinek a keresztelője. A palota a Facebook oldalán közölte a keresztelő dátumát és a keresztszülők neveit.

Május 10-én lesz a nagy nap

Az egész világ egy emberként örült, amikor tavaly december 10-én megszülettek az ikrek, Gabriella és Jacques. Ezután következhetett a gyerkőcök bemutatása az alattvalóknak, hamarosan pedig elérkezik a keresztelő ideje. Utóbbit május 10-én pontban 10 óra 30 perckor tartanak a monacói katedrálisban. Az ünnepély pontos menetét, illetve a keresztszülők kilétét a Facebookon közölték a nyilvánossággal. Aki azt hitte, hogy ebben a megtiszteltetésben a Grimaldi-család tagjai részesülnek, az nagyot tévedett.

A keresztszülők…

Sokak elképzelésével ellentétben ugyanis nem Albert herceg testvérei, Stefánia vagy Karolina monacói hercegnők lesznek a keresztszülők, hanem... Gabriellának Charlène testvérét, a 33 éves Gareth Wittstockot és a dél-afrikai rögbi csapat egykori csapatkapitányának a feleségét, Nerine Pienaar választották. Jacques keresztszülei pedig Albert unokatestvérének a fia, Christopher Le Vine Jr. és Diane de Polignac Nigra lesznek.

A következő oldalon vethetsz egy pillantást a keresztszülőkre!

Fotó: Getty

Oldalak

Lifestyle
Az Aldi természetesen elkezdte a teszteket ezzel kapcsolatban, de rájöttek, hogy nem fog működni. Lehet, kellene még egy is kis idő neki?
Lifestyle
Az Oroszlán egy forró tavaszi románc vár. Íme, a májusi előrejelzésünk!
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.