Mézes-mustáros csirkecombok - Recept

A mézes-mustáros csirke a világ egyik legegyszerűbb és legfinomabb fogása. Mutatjuk, hogyan kell elkészíteni!

Hozzávalók

  • 8 csirkecomb
  • 4 ek mustár
  • 4 ek méz
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés

Húzzuk le a csirkecombokról a bőrt és dörzsöljük be sóval és borssal. Egy jénai tálba egy kis olajat öntünk, majd ráfektetjük a húsokat, befedjük alufóliával és elkezdjük sütni. Ha már pirulnak a csirkecombok, bekenjük őket az előtte elkészített mézes-mustáros keverékkel. Immár alufólia nélkül tovább sütjük őket egészen addig, amíg szép piros színt nem kapnak. Az isteni fogást sült krumplival vagy krumplipürével, esetleg rizzsel tálalhatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: cookinginsens.wordpress.com

Oldalak

Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...