Kirúgták Pimasz urat az Aktívból - Papp Gergő lekerül a képernyőről?

Pimasz urat, alias Papp Gergőt kényszerszabadságra küldte a TV2. A műsorvezető egy ideig biztosan nem lesz képernyőn, az Aktív című műsort ezentúl kolléganője, Gombos Edina vezeti majd.

Ki a hunyó?

A Blikk értesülései szerint Papp Gergő egy időre eltűnik a képernyőről, a háttérben pedig nagy szerepet játszik, hogy Hajdú Péter cége januárben átvette az Aktív című magazinműsor gyártását. A producer azt nyilatkozta a lapnak, hogy "a műsorvezetők szerződését a TV2 intézi, abba neki nincs beleszólása", egy biztos: Pimasz úr bizonytalan ideig "otthon marad".

Papp Gergő érthető módón igen szűkszavúan nyilatkozott a témában:"Épp folynak a tárgyalások arról, hogy hogyan tovább, pontosat még én sem tudok mondani." - nyilatkozta a műsorvezető, aki 2005-ben csatlakozott a TV2 stábjához, 2010-ben lett az Aktív műsorvezetője. A csatorna sajtófőnöke azt mondta, "Gergő egy kis időre szorul háttérbe, de továbbra is számítunk rá".

Fotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Meglepőnek tűnhet, de van egy ital, aminek a megszokottól eltérő az íze, ha nem a földön, hanem a felhők felett kortyoljuk – ennek pedig érdekes oka van.
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.