Az első infók: Ilyen Eva Mendes újszülött kisbabája

Végre megszületett a gyermekük! Annak ellenére, hogy nem sokkal a születése előtt még arról szóltak a pletykák, hogy kisfiúk születik, mégsem így lett. Ugyanis teljesült Eva Mendes vágya, és kislánya lett.

Nagy az öröm

A 40 éves színésznő már alapból annak örül, hogy végre anyuka lehet, hiszen köztudottan imádja a gyerekeket és jól kijön velük, az pedig már csak hab a tortán, hogy kislánya született. Egy bennfentes az „E! News”-nak tálalt ki:

„Amikor megtudta, teljesen bekattant, annyira boldog volt! Titokban mindig is kislányra vágyott, de természetesen számára is az volt az elsődleges, hogy boldog és egészséges legyen a baba. Ryan már azon viccelődött, hogy a két nő már most elnyomja, így még férfiasabbnak kell lennie!”

Az biztos, hogy fel kell kötnie a nadrágját, hiszen nem lesz egyszerű két nővel, de ez egyáltalán nem zavarja, főleg, hogy a baba sok mindenben hasonlít gyönyörű anyukájára: „Mindenki azt mondja, hogy a kislány úgy néz ki, mint Eva. Az ő arcvonásait örökölte!”

Ryan Gosling ezt biztosan nem bánja, hiszen mindig is arról áradozott, hogy szerinte Eva a legszebb nő a világon.

Fotó: background-pictures.picphotos.net

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.