Gyermekbántalmazás és szexuális erőszak - Sötét múltjáról vallott a színésznő

Senki sem hitte volna, hogy a hollywoodi szépség, a „90210” című sorozatból ismert AnnaLynne McCord gyermekkora minden volt, csak nem boldog. Szigorú, vallásos szülei többször is bántalmazták, majd később egy ismerőse megerőszakolta. A színésznő az amerikai „Cosmopolitan”-ben vallott múltjáról.

Szomorú gyerekkor

AnnaLynne McCord saját maga írta meg azt a cikket, melyben sötét gyerekkoráról vall. Szüleiről mesél, akiknek a fegyelem volt a legfontosabb, emiatt gyakran verték a színésznőt és két testvérét. Tettük ellenére szereti a szüleit: „Tudtam, hogy szeret az anyukám és az apukám, és én is szerettem őket. Még mindig szeretem őket… Szüleim azonban bántottak is, amivel azt sugallták, hogy gyűlölnek. Tudom, hogy azért tették, mert azt gondolták, hogy jól cselekednek, és fegyelmet tanítanak. Engem azonban teljesen kikészített.”

18 évesen megerőszakolták

A szőke szépség szüleinek nem csupán a gyereknevelésről, hanem a szexről is megvolt a saját véleményük, amitől AnnaLynne-nek nagyon zavaros volt a kapcsolata férfiakkal. „Egy bizonyos pontig mindig engedékeny voltam, aztán leállítottam őket, amitől egyes pasik nagyon agresszívak lettek” – vallotta a színésznő.

18 évesen pedig át kellett élnie minden nő rémálmát, amikor egy barátja megerőszakolta: „Hagytam, hogy nálam aludjon. Együtt ültünk az ágyon és beszélgettünk. Majd én elaludtam, és arra keltem fel, hogy már bennem van. Becsuktam a szemem, és úgy tettem mintha aludnék. Azt kérdezgettem magamtól, hogy vajon rossz jeleket adtam-e. Végül azonban mondtam, hogy ’kérlek hagyd abba!’ Berohant a fürdőbe és ott befejezte. Én csak feküdtem az ágyon és bámultam a plafont. Végül írtam neki egy cetlit, és a kocsiban vártam, amíg elhagyta a lakásomat. Miután elment, lezuhanyoztam, és úgy tettem, mintha semmi sem történt volna.”

Fotó: fabhype.com

Oldalak

Lifestyle
Vajon a te gyermeked is okosabb, mint az átlag? Nos, már a pici babák is mutatnak olyan jeleket, amelyekből kiderül, ha átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek!
Sztárok
Tudvalevő, hogy II. Erzsébet rajongott legidősebb fia, a későbbi III. Károly király fiaiért, a titkos favoritját azonban másutt kell keresnünk.
Home&Design
Bár olykor bonyolultnak tűnhetnek, bizony érdemes figyelemmel kísérni az újabbnál újabb belsőépítészeti trendeket, olykor ugyanis elképesztően zseni megoldásokra bukkanhatunk, amelyek segítségével...