Magyar finomság - Tócsni recept

A tócsni nyers krumplival és liszttel készült, zsírban, vagy olajban sült nemzetközi népi étel.

Hozzávalók

  • 3-4 db burgonya
  • kb. 2 kanál étkezési keményítő
  • só, bors
  • fokhagyma

Elkészítés

A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót. A szokásos módon serpenyőben is kisüthetjük egy kevés olívaolajon, de grillezős mikróban is grillezhetjük olaj nélkül. Csalamádéval is fogyaszthatjuk.

Ezt is ajánljuk: Csevapcsicsa - Katt ide!

Fotó: curtiszimmerman.com

Oldalak

Sztárok
Szilágyi-Barabás Mariann 10 évvel fiatalabb Angelina Jolie-nál, mégis úton-útfélen a neves színésznőhöz hasonlítják. Kezdetben zavarta, hogy vadidegenek szólítják le az utcán, de ma már hozzászokott...
Home&Design
Szinte már egy parkolóhely is nagyobb ennél a New York-i apartmannál, ami 650 dollárba, azaz közel 240 ezer forintjába kerül havonta a bérlőnek. Te beköltöznél?
Lifestyle
Az 56 éves újságíró egy népszerű műsort vezetett pénteken, ám - a nézők legnagyobb megdöbbenésére - hirtelen megváltozott az arca: látszott rajta, hogy nehezére esik felolvasni a híreket.