Vizelet a cigiben? Ezt veszed a szádba! Megdöbbentő videó

A következő orosz videó szerint a cigarettában lévő dohány egyáltalán nem az, aminek valójában gondoljuk. Mindez a videó készítői szerint csupán a tiszta profit érdekében van így.

A képeken megjelenő emberek elmondása szerint a ma ismert cigaretta minimális mennyiséget tartalmaz abból a dohányból, amit mi valójában annak gondolunk. A videóban megszólaló dohánygyár igazgatója azt mondja, hogy a különböző vegyszerek és újrahasznosítás eredményeképp maximalizálni tudták a profitot. Továbbá a dohány valódi összetevőit is ismerteti, mint például a barnapapír!

A videó törlésre került (A szerk).

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A videó Oroszországban került leforgatásra, így az Európában és Egyeseült Államokban árusított cigarettákról nehéz állást foglalni. Azonban érdemes elgondolkodni az elhangzottakon.

Nézd meg ezt a megdöbbentő videót mit művel a testeddel 400 szál cigaretta, vagy az öt legdurvább dohányzás ellenes kampányfilmet, legvégül pedig egy kis segítség a leszokáshoz.

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.