Fashion&Beauty

Rúzsozási technikák a különböző szájformákhoz

A felmérések szerint tízből nyolc nő táskájában ott lapul egy rúzs. Idén hódít a szájhangsúlyos smink, hisz az évszakok jönnek és mennek, de a rúzs mindig divatos.

Vékony ajkak

Kerüljük a sötét árnyalatú szájkontúrceruza és rúzs használatát, mert ezek optikailag kicsinyítik az ajkakat. A vékony ajkakat középről kifelé haladva sminkeljük, tartva a száj formáját, hisz így sokkal vastagabbnak és húsosabbnak látszanak az ajkaink.

Kis ajkak

A kis méretű ajkakat is szépen rúzsozhatjuk, ha először a rúzst használjuk, majd egy megegyező színű szájkontúrceruzával a szájzugot erősítjük meg.

Aszimmetrikus ajkak

Halványabb színű rúzst alkalmazzunk és ugyanolyan színű szájkontúrceruzával kiegyenlíthetjük a száj vonalát, így elrejtve az eltérést.

Telt ajkak

Halványabb színeket érdemes felvinni az ajkakra, sőt a fenti középrésznél, a Cupido-ároknál és a lenti íven is érdemes megerősíteni sötétebb színekkel.

Fotók: venturascience.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ránija legidősebb gyermeke, Hussein herceg tavaly júniusban vette feleségül Rajwa Al Saifot, aki épp a minap töltötte be 30. életévét, a nagy nap alkalmából pedig két friss képet is megosztottak a...
Lifestyle
Sztárok
Michelle a természetes öregedés híve, így smink nélküli arcát is bátran megmutatja követőinek, ám a minap teljes pompájában ragyogott a vörös szőnyegen, a rajongók pedig csak ámultak azon, hogy fest...