Szupertrendi mobilt tervezett a világhírű divattervező

Az egyre híresebb, Londonban élő grúz származású divattervező két limitált kiadású HTC One Mini mobiltelefon kinézetét tervezte meg, melyek megvásárlására nincs lehetőség, mivel megszerzésük csak egy Twitteren keresztüli játékon való részvétellel lehetséges.

A különleges One Mini

A HTC One Mini már nagyon nagy népszerűségnek örvendett eddig is, de ezzel a két hátlappal még vonzóbbá válhat a divatőrültek körében. A két kivitelezést a New York Fashion Week apropójából készült és a 2013-as őszi/téli kollekcióhoz hasonló tematikát érint, ezen felül megmutatja, mire számíthatunk a 2014-es tavaszi/nyári kollekciójával kapcsolatban.

A nyereményjáték

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az egyetlen lehetőség arra, hogy kezünkben tarthassuk a készülékek egyikét és magunkénak is mondhassuk, a Twitter-en zajló nyereményjáték. A teljesítendő feladat, hogy alkossunk és megosszunk egy olyan tervet, aminek során a művész által készített mintázatok egyike inspirált minket, valamint tüntessük fel a #htckoma tag-et. Koma saját maga bírálja a résztvevőket és 10 db készüléket sorsol ki, melynek mindegyikéhez két hátlap tartozik. A játék szeptember 23-ig tart és a HTC brit oldalára kell feltölteni a terveket.

Fotók: lfwdaily.com, luxuo.com

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.