Kezdd el most erősíteni az immunrendszered, hogy ne kelljen félned ősszel

Ha nyugodt akarsz lenni az ősszel és nem szeretnél rettegni, mikor a villamoson melletted valaki tüsszent, akkor ideje elkezdened erősíteni a szervezeted. Az immunerősítés a legjobb megoldás a betegségek elkerülésére.

A legfontosabb, amit talán már mindannyian tudunk, az a C-vitamin bevitel. Mindenképpen fontos, hogy folyamatosan vigyünk be a szervezetünkbe, akár citrom vagy bármilyen gyümölcs formájában. Mindenben, ami az egészséggel kapcsolatos, fontos a helyes táplálkozás, hát ez itt sem maradhat el. Fontos, hogy rostban gazdag ételek fogyasszunk és sok zöldséget.

Ha szabadidőnk és pénztárcánk engedi, akkor menjünk kirándulni, hiszen a friss levegő kimondottan erősíti a szervezetünket. Jót tehet egy szaunázás és gőzfürdőzés is.
Fontos a folyadék bevitel. A legjobb immunstabilizáló a zöldtea, ha nem vagy teázós típus, akkor kóstold, meg a zöld tea kivonatú sportitalokat. Mindemellett a víz a legfontosabb! Próbáljuk ki, hogy két héten keresztül mindennap megiszunk legalább napi 3 liter vizet. A testünk hálás lesz érte.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az alvásigényünk nem egyforma, de az tény, hogy mindenkinek szüksége van erre a gyógymódra. Próbáljunk meg legalább 8 órát aludni, de akárhányszor csak tehetjük, addig maradjunk ágyba, amíg csak lehet. Az alvással csökkenthetjük a mindennapos feszültségek okozta lelki bántalmakat, így ha lelkünk is rendben van a testünk is alkalmazkodni fog hozzá.

Oldalak

Lifestyle
Mostanában egyre több olyan videós tartalmommal találkozhatsz a TikTokon, mely szerint a kenyér sokkal egészségesebb, ha fogyasztás előtt mélyhűtőben tárolod.
Lifestyle
A különleges ereklye rekordösszegért kelt el egy közelmúltbéli aukción. Az órát annak idején a Titanic legvagyonosabb áldozata, John Jacob Astor brit üzletember viselte.
Lifestyle
Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra...