Recept

Csípős ragu toszkán módra

A csípős ételekért rengetegen rajonganak. Az olaszos készítési mód pedig rendkívül különlegessé teszi ezt a mennyei fogást.

Video Kulisszatitkok Solti Ádámtól: Őszintén beszélt a munkáról és a magánéletről

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1,75 kg marahús, comb vagy lábszár, kis kockákra vágva
  • 4 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 600 g paradicsom, meghámozva és darabolva
  • 4 ek bors
  • 1 liter hideg víz
  • 350 ml száraz vörösbor

Elkészítés

A húst tegyük egy vastag falú serpenyőbe a fokhagymával, a paradicsommal, a sóval és a borssal együtt,majd öntsünk hozzá annyi vizet, hogy ellepje. Fedjük le az edényt (nem teljesen), és pároljuk lassú tűzön 2 óráig. Adjunk hozzá még vizet, ha a szaftja túl kevés. Időnként kevergessük meg. Két óra elteltével öntsük hozzá a bort, és pároljuk tovább kb. még 1 órát, míg a hús teljesen megpuhul. Forrón tálaljuk.

Mustáros-sajtos csípős töltött sertésborda

Fotók: pixelatedcrumb.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Mérlegnek ma érdemes szembenéznie a kényelmetlenségekkel. Napi horoszkóp.
Fashion&Beauty
Kevés olyan popdíva van ma, aki egyszerre uralja a slágerlistákat, a divatvilágot, no meg a szépségtrendeket – Dua Lipa azonban pontosan ilyen.
Egészség
Senki sem szeretne pont az ünnepekre lebetegedni, ezért egy fontos dolgot mindenképpen szem előtt kell tartani az orvosok szerint!
Christmas
A repedezett bejgli sok családnál már hagyomány karácsonykor, de mi lenne, ha most tökéletesen sikerülne?
Utazás
Van, aki pihenni megy nyaralni – más viszont inkább a rettegést keresi. A „szellemturizmus” ma már külön iparág, ahol a turisták önként vállalják, hogy a világ legfélelmetesebb helyein töltsenek el...
Lifestyle
Rengeteg műhold kering a világűrben, és jogos a kérdés, hogy ezek okozhatnak-e gondot, ha visszatérnek a földre.