Fashion&Beauty

Egyedi és stílusos bikinik a Decathlontól

Az idei fürdőruhatrend egyik fő jellemzőjeként a klasszikus és retró mintákat újragondolva, letisztult és merész színvilágú modellek egész sorából egyaránt válogathatunk. A sportáruház legújabb kollekciójában a divatos látvány- és formavilág mellett egyedi megoldásokat is találunk. (x)

Különleges bikinik a vízpartra

Minden nő vágya, hogy fürdőruhája tükrözze személyiségét és stílusát anélkül, hogy kedvenc darabja visszaköszönne a strandon. A francia tervezők által megálmodott kollekció fókuszában a Nahia bikini áll, amelynek különlegessége pont ebben rejlik.

A testreszabható koncepció lényege, hogy egy bikinit számtalan módon variálhatunk, mindössze két lépésben. Először kiválasztjuk alapdarabunkat a négy különböző színű alsó és felső közül: fekete, sötétkék, égszínkék vagy fukszia.

Második lépésként eldöntjük, hogy a huszonnégy pántcsomag közül (kilenc vékony és tizenöt vastag) melyik tükrözi leginkább személyiségünket. Míg a vékony pántok izgalmassá teszik a fiús vagy homokóra sziluettet, addig a vastag pántok optikailag karcsúsítják a körte vagy alma alkatú hölgyek derék -és csípővonalát. A bikiniket és pántokat kedvünkre mixelhetjük több száz lehetséges variációt kapva ezzel.

A Decathlon nyári bikini kollekciója a modellek számát, szín és formavilágát tekintve széles skálán mozog, így könnyedén rátalálhatunk a számunkra legdögösebb és legstílusosabb darabra! Felkészültél már a strandszezonra?

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!
Lifestyle
Home&Design