Fashion&Beauty

Virágos hajdíszek tavaszra

Ahogy itt a jó idő, majd végre minden ismét virágba borul. Ha kedvünk támadt hozzá, akkor ne csak a kertben nyíló virágokat szemléljük, hanem nyugodtan tűzzünk a hajunkba néhány virágos hajdíszt is, így igazán tavaszi hangulatba hozva a megjelenésünket is.

Egy szál virág
Azok számára, akiknek megtetszett ez a típusú hajpánt, de egy szál virággal is bőven beérik, jó választás lehet egy vékony pántra tűzött virág. Természetesen ezekből is találunk kisebb, illetve nagyobb méretet, de ezeknél a daraboknál is érdemes inkább az alkalomhoz igazítani a virág méretét.

Virágból hajpánt
Apró virágokból készített hajdíszeket is tűzhetünk a hajunkba, amihez a legjobban a kiengedett haj dukál. Ezzel a pánttal egy bohém stílusú, lenge ruha igazán jól mutat majd, így az ehhez hasonló darabokkal bátran kombináljuk ezt a csodás kiegészítőt.

Kontyba, fonatba
Egy egyszerűbb kontyot és fonatot is tökéletesen képes kiemelni egy virágos hajdísz. Ezeket a díszeket választhatjuk akár különlegesebb alkalmakra is, hogy egy kicsit kitűnjünk a tömegből, de akár a hétköznapokba is belecsempészhetünk egy visszafogottabb, néhány virágból álló pántot is.

Fotók: pinterest.com, favim.com, weheartit.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...
Sztárok
Bár a színésznő idén októberben már a 89. életévét tölti majd be, ez egyáltalán nem látszik rajta elképesztő genetikájának köszönhetően.