Victoria Beckham átalakulása - Tiniből a divatvilág sztárja

Victoria Beckham óriási karriert futott be! Már fiatalon tudta, hogy sztár szeretne lenni, így nem meglepő, hogy a modellszakmában is próbálkozott, azonban a nagy áttörést a Spice Girls hozta meg neki. Ez idő alatt nagyon sokat változott Vic, amit a következő képek is bizonyítanak.

A jelenleg sikeres divattervező sokáig nem találta a helyét, és kisebbségi komplexusokkal küzdött. Erről az időszakról mesélt a brit Elle magazinban: "Amikor a színpadon álltam a Spice Girlsszel, úgy gondoltam, nem engem akarnak látni, hanem a másik négy lányt. Amikor David mellett voltam barátnőként és feleségként, mindig az járt a fejemben, hogy a rólunk készült fotók Davidről, és nem rólam szólnak. Őt fényképezték, én csak vele voltam. Most végre próbára kell tennem magamat, meg kell mutatnom, mit tudok - egyedül. Már nem kellene dolgoznom, de az önbizalmam miatt szükségem van rá."

Mostani karrierje, akkor indult el, amikor férjével és gyermekeivel Los Angelesbe költözött, ahol rövid időn belül a sztárok felfigyeltek Vic tökéletes ízlésére, illetve saját tervezésű ruháira. Kollekcióját hamarosan olyan sztárok hordták, mint Eva Longoria vagy Beyoncé. Divatkarrierje azóta pedig folyamatosan felfelé ível! Victoria ennek ellenére nem pihen, hanem folyamatosan dolgozik, ugyanis saját elmondása szerint, nem muszáj dolgoznia, hanem egyszerűen akar.

Nézd meg Victoria átalakulását!

Lapozz, és nézd meg Victoria Beckham további képeit barna, szőke, rövid és hosszú frizurával!

Oldalak

Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.