Őrült rajongó zaklatja a híres színészt

Távolságtartási végzést kért Laurence Fishburne egy őrült zaklatója ellen, aki teljesen felforgatta a színész magánéletét az ünnepek alatt.

Már-már általános "sztárfóbiának" minősül a megszállott rajongó személye, akik olykor teljesen ellehetetlenítik a normális életet a hírességek számára. Ezzel a jelenséggel kellett szembenéznie nemrég Laurence Fishburne-nek is, akinek annyira elmérgesedett a viszonya egyik túlbuzgó rajongójával, hogy tehetetlenségében távolságtartási végzésért folyamodott ellene.

A drámai helyzet legfőbb oka az, hogy Anthony Francis meg van győződve arról, hogy a színész az ő házában lakik, és az ingatlan valójában az ő tulajdonát képezi. A férfi először újév napján jelent meg Fishburne-ék ajtaja előtt és közölte velük, hogy azonnal el kell tűnniük a házából, mivel illegálisan tartózkodnak benne.

A hivatalos iratok alapján a férfit karácsonykor engedték ki az egyik börtönből, szabadulása után pedig szinte azonnal intézkedni kezdett az ügyben. A színész küszöbén egy levelet is hagyott, hasonló tartalommal: "Azonnal el kell hagynod ezt a házat" – áll a kézzel írt üzenetben.

Fishburne természetesen rögtön felmérte az erőviszonyokat és bírósághoz fordult az ügyben, melynek eredményeképp távolságtartási végzésben rögzítették, hogy Francis nem mehet 100 méternél közelebb a színészhez és családjához.

Fotó: wallpapers.brothersoft.com

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.