Máj zöldborsóval - Gyors és laktató ebéd

Ezt az ételt nagyon könnyű és gyors elkészíteni, ezért gyakorta kerül az asztalra. Ráadásul a májban nagyon sok ásványi anyag is van.

Hozzávalók

  • 45 dkg csirkemáj
  • 3 fej vöröshagyma
  • 15 dkg zöldborsó
  • Olaj
  • Só, bors, pirospaprika

Elkészítés
A vöröshagymát pucolás után mossuk meg alaposan, majd vágjuk apróra. Dinszteljük meg olajon. A májat is mossuk meg és csíkozzuk fel. A zöldborsót tegyük forró vízbe. A hagymára tegyük rá a májat és pirítsuk meg. Mikor kész, mehet bele a borsó is. Ha ez is megvan, mehet bele a só, a pirospaprika, a só és a bors. Öntsünk rá fél liter vizet és hagyjuk 2 percig forrni. Ha kész, melegen tálaljuk.

Oldalak

Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.