Újabb megvert ex-barátnő jelentkezett Damu Roland ügyében

A napokban új szereplő tűnt fel a Damu-ügy környékén. A korábbi ex-barátnő nyilatkozata szerint őt is bántalmazta Damu Roland.  Az RTL Klub Reggeli című műsorában erről faggatták a színész ügyvédjét, Dr. Ruttner Györgyöt.

 
Az ügyvéd elmondása szerint ez az eset tíz évvel ezelőtt történt, és jogerős ítélet született ez ügyben 2001-ben. Ekkor mentesült a vád alól a színész. Ennek az ügynek már lejárt a határideje, és a mostani elsőfokú tárgyaláson, az ítélet kiszabása kapcsán ezt figyelembe vette a bíróság, így kapta meg Roland a hat év letöltendő börtönbüntetést.
 
Ezért Ruttner György úgy gondolja, hogy másodfokon nem fogja befolyásolni az ítéletet ez a média által gerjesztett felhajtás, hiszen a bírák ki tudják zárni ítélőképsségüket a média befolyása alól. Roland elismeri, hogy megütötte ex-barátnőjét, de az kölcsönös atrocitás keretében történt.

 

 

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.