Markó Fanni - műkörmös szakértő

Szakterületem

2013 óta vagyok a körmös pályán. A területem a szakmán belül a porcelán és a szalon munka, erősített géllakk és köröm erősítés porcelánnal. Számomra mindig az a legfontosabb, hogy a vendégeim boldogan és elégedetten távozzanak tőlem.

Bemutatkozás

Már gyerekkoromban tudtam, hogy a körmözéssel szeretnék foglalkozni. A keresztanyám a mai napig körmösként dolgozik, neki köszönhetem a szakmám szeretetét. Emlékszem, ott ültem mindig nála, és így, autodidakta módon tanultam meg tőle a körömkészítés fortélyait. Az alapképzés után eljártam különféle tanfolyamokra, hogy bővítsem a tudásom. Mindenkinek megvan a kedvenc területe a szakmában, nekem ez a géllakkozás és a porcelánnal való munka. Nagyon szeretek saját körömhosszra dolgozni, mert azt preferálom, ha egy köröm természetes. Nagyon jó érzés, amikor látom, hogy a vendégeim milyen boldogan távoznak tőlem - ezáltal is tudom és érzem, hogy ez tényleg a nekem való munka.

Miért olvasd cikkeimet?

Szeretném, ha a nők napra készek tudnának lenni az aktuális körömdivattal, ezáltal megtalálná mindenki a saját stílusát. Szívesen adok betekintést a szakmám fortélyaiba, a technikák helyes használatába. Ezekhez hasonló témákban próbálok majd nektek segíteni, tippeket és tanácsokat adni.

Itt tudsz tanácsot kérni

E-mail: [email protected]

Instagram: Instagram/mfanninails

Eddig megjelent cikkek

A szakember megmondja - kell-e pihentetni a körmünket géllakkozásnál?
Fashion&Beauty
Szakértőnk, Markó Fanni legújabb írásában kifejti, érdemes-e pihenőt tartani néha géllakkozás esetén. Többek között...
A körmös tanácsai - ezeket tudnod kell, mielőtt nekiállsz otthon manikűrözni
Fashion&Beauty
Szakértőnk, Markó Fanni ezúttal az otthoni körmözés témáját járja körbe, elárulja, hogyan fogjunk bele a DIY technikába...
Szakértőnk tanácsai - minden, amit a porcelán manikűrről tudni akarsz
Fashion&Beauty
Hallottál már a porcelán körömről, netán ismered is, de még nem merted kipróbálni? Műkörmös szakértőnk, Markó Fanni...