Gondolat blog

Szeretnéd elégedetten zárni a hetedet? Akkor adok pár tanácsot, hogy mire figyelj. Ráadásul egy kreatív ajándékot is tartogatok a számodra a cikk végén!

Minden anya azt szeretné, ha csemetéje sikerrel venné az élet akadályait, viszont nem mindegy, hogy milyen akadályokkal szembesül és ezek leküzdéséhez milyen segítséget kap a szülőtől, tanároktól.

Gondolnád, hogy a megérzéseink a látszólag bonyolult információkat egyetlen pillanat alatt megértik? Legyen szó a házasságunkról, egy állásinterjúról vagy akár egy orvosi diagnózis felállításáról.

Mit szólnál, ha bárhonnan dolgozhatnál, és nem kellene azon rágnod magad, hogy már megint eltelt egy nap a mókuskerékben, hol marad az önmegvalósítás? Amerikában például már minden 3. munkavállaló szabadúszó és ez a trend hazánkba is kezd bekúszni. Te kipróbálnád?

Ez aztán az ízorgia a szádban! Már a látványtól is elcsurran a nyálad.

Biztos te is láttál már zabálnivalóan aranyos képet pár napos babákról. Íme, egy videó, hogyan kell elkészíteni ezeket a képeket!

Láttad már madártávlatból ezeket a csodaszép városokat? Pazar rajzolatot adnak ki fentről szemlélve. Nézd meg a képeket és próbáld kitalálni, melyik várost és azon belül melyik híres látnivalót szemléled éppen!

Vannak olyan kreatív divatmegoldások, amelyek alkalmazásával nem kell nyakláncot sem feltenned, a tekintetek mégis a nyakadra fognak tévedni. Hogy mik ezek? Hát persze, hogy a gallérok, amik reneszánszukat élik!

Oldalak