Szabó Zsófi szívét végérvényesen elrabolták

Szabó Zsófival nagyot fordult a világ, ugyanis karácsonykor megkérték a kezét. Idén már saját műsorral jelentkezik az RTL Klubon és ha minden igaz, ő és Zsolt ebben az évben nyélbe ütik az esküvőt is. Ez igen, Zsófi! Jól belehúztál!

Más mint volt

A Jóban rosszban egykori Bettijét mintha kicserélték volna. Igen, még mindig jár fodrászhoz, és posztol is róla képet, de már sokkal komolyabb, mint évekkel ezelőtt, állítja Zsófi.

"Egy teljesen más nő vagyok már, mint évekkel ezelőtt, és erre büszke vagyok. Egy kedves ismerősöm kérdezte a minap tőlem, hogy boldog vagyok-e, mert keveset lát mosolyogni. Erre azt válaszoltam neki: még soha nem voltam ilyen boldog! De az a hebrencs, harsány lány, aki voltam, már a múlté." - árulta el az egykori sorozatsztár a Borsnak.

Nem is csoda, hogy Zsófi ilyen boldog, hiszen a szerelme, Kis Zsolt a fa alatt kérte meg a kezét. A szőkeség azonnal igent mondott, bár korábban azt mondta, nem is számított rá, hogy gyűrűt kap Zsolttól ajándékba.

A színésznő-műsorvezető életében (a Berkis sztori óta) sokáig nem volt olyan férfi, aki igazán megfogta volna, éppen ezért igyekezett a munkájára és a lovaglásra koncentrálni. Tavaly nyár elején kezdett el sejtelmes képeket posztolni az Instagramjára, később pedig annak rendje és módja szerint - a Facebookra és az Instagramra "hivatalos" közös fotót posztolva - bejelentette, hogy szerelmes.

Ha érdekel hogyan nyilatkozott Zsófi a vőlegényéről, kattints a második oldalra!

Fotó: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!