Nyílt levél Fatimának és Juniornak - Ezért háborodott fel az egykori zenésztárs, Beat

Eddig csaknem kétezren osztották meg azt a Facebookon közzétett nyílt levelet, melyet a legendás roma-rapzenekar, a Fekete Vonat egyik volt tagja, Beat írt a társainak, LL Juniornak és Mohamed Fatimának. Utóbbiak egyelőre nem reagáltak a levélre, de a Femcafé megkereste a zenészek menedzsmentjét. Érdekes dolgok derültek ki.

Újraindul a Fekete Vonat?

A '90-es évek végén feltűnt csapat csak pár évig működött a klasszikus Fatima-Junior-Beat felállásban, mégis óriási rajongótábort sikerült maguk köré gyűjteniük. Azóta is állandó beszédtéma, hogy lesz-e újra Fekete Vonat, meglovagolva az óriási biznisznek tartott újjáalakulási hullámot. Időről-időre felreppentek a később hamisnak bizonyuló pletykák, majd aztán tavaly ősszel minden Fekete Vonat rajongó a szívéhez kapott, amikor Fatima egy Juniorral közös képet tette közzé facebook-oldalán, a következő szöveggel: "hamarosan jön a közös dal és hozzá a videóklip". Ebből lett aztán az "Önmegvalósulás" című sláger.

A két előadó később Hajdú Péter Frizbijében is együtt mutatkoztott. Beat, a Fekete Vonat harmadik - kissé elfeledett - tagja néhány héttel később írta meg alábbi levelét.

Hogy mit reagált minderre LL Junior menedzsmentje, azt a cikkünk második oldalán olvashatod!

Fotó: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!