Hirdetés

Ezért nem nyerhetett a világversenyen Kiss Daniella? - Videó

Bár a tavalyi Miss World szépségversenyt a spanyol Mireia Lalaguna Royo nyerte, az internetes közönségszavazást heteken át Kiss Daniella vezette. Ezt a szavazást később lenullázták, a magyar lány a mai napig nem érti, hogy miért. Daniella arra is választ adott, hogy miért nem nyerhette meg a versenyt.

Kulcsár Edina a bűnös?

A Sarka Kata-féle szépségverseny győztese, Kiss Daniella sokáig még a végső győzelemre is esélyes volt Kínában, aztán a szervezők minden magyarázat nélkül törölték a szavazást. A barna szépség a FEM3 műsorában adott interjújában sem tudta megadni a választ a sokakat foglalkoztató miértre.

"Nagyon sokáig vezettem a hivatalos közönségszavazást, amit menet közben töröltek. A mai napig nem tudjuk miért" - mondta Daniella. Váczi Gergő feltette azt a kérdést is, hogy Daniella szerint mi akadályozta őt a végső győzelemben.

"Mivel tavaly Edina második lett, idén már Magyarország nem juthatott a top tízbe" - felelte a magyar Miss World.

Daniella egyik rajongója azt írta a Facebookon, hogy Sarka Kata nem foglalkozott eleget Daniellával, alig posztolt róla és a többi, míg Edinát el is kísérte az előző évben. Szerintünk ezért annál bonyolultabb az ügy. A 117 versenyző kemény rostán megy, egy hónapig tesztelik őket a zsűritagok. Edinának talán több szerencséje volt, vagy nagyobb rajongótábora.

A második oldalra kattintva megnézheted a Daniellával készült interjú teljes verzióját!

Fotó: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!