Máris túl van a szakításon? - Ezzel a celebbel jár Kulcsár Edina

A világszép Kulcsár Edina tavaly novemberben szakított a vőlegényével, de a jelek szerint már újra szerelmes. Az egykori szépségkirálynő szívet pedig az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból ismert Gaál Kristóf, alias Törőcsik Dániel "foglalózta le". Meg kell hagyni, szép párost alkotnak!

Friss szerelem

A Bors információi szerint Edina és Dani ( mi most az eredeti nevét használjuk - a szerk.) már december óta kerülgetik egymást, pontosabban a fiú annak rendje és módja szerint udvarol Edinának.

A Miss World 2014 nyertese hat évig volt együtt előző szerelmével, aki el is jegyezte őt, és a lánynak korántsem volt könnyű túltennie magát a szakításon. Edina saját bevallása szerint még pszichológushoz is eljárt, hogy könnyebb legyen feldolgoznia a történteket.

"Lelkiekben nem éreztem már azt a támogatást, ő is sokat dolgozott, valahogy elhidegültünk egymástól. Rossz időszak ez mindkettőnk számára, de utána sokkal jobb lesz" - mondta ezt akkoriban a Borsnak Edina. De a fájdalom már a múlté, hiszen belépett a képbe a sármos Dániel.

A fiú jött, látott és győzött. A páros állítólag már a sorozatszínész születésnapját is közösen ünnepelték egy házibuliban.

Kattints a második oldalra, ha érdekel mit nyilatkoztak az újdonsült szerelmesek!

Fotók: Facebook, RTL Klub

Oldalak

Szólj hozzá Te is!