Gratulálunk, Sylvi! - Ezeket a képeket a Natoinal Geographic fotósai is megirigyelnék

Szeretsz utazni, világot látni, igaz? Csak éppenséggel kénytelen vagy az irodában ülni, ezért nem mozdulhatsz ki. Megértjük. Ezért is ajánljuk figyelmedbe Bódi Sylvi legújabb Instagram fotóit. Állatiak. Ha felütsz egy National Geographic magazint, akkor látsz ilyeneket.

Miss Felfedező

Sylvi sok egzotikus helyen járt már "sellő génjeinek" köszönhetően. Mivel a modell igen jól szörfözik, olyan helyekre hívják el, melyekről sokan csak álmodoznak.

A fekete bombázó a tavalyi évben ideje nagy részét vakítóan fehér fövenyeken, vadregényes dzsungelekben és tengerparti bárokban töltötte. Legutóbb Mikronézia szigetvilágát járta be a szörfös társával, Janni Hönschieddel, de sütette a hasát például Madagaszkáron is. A következő képek Sylvi madagaszkári kalandozásai során készültek. Mutatjuk a fotókat!

A lenti képhez ezeket a sorokat fűzte a szörfös modell. "Nagyon régi álmom volt, hogy ezt a különleges fát egyszer élőben is megcsodálhassam, s most mindez valóra vált. Baobab a fa neve. Az Élet Fájának is szokták nevezni. Árnyékot, táplálékot és vizet biztosít a körülötte élő emberek és állatok számára. Mindemellett megjelenésében is lenyűgöző. Nagyon szeretek fákat átölelni és érezni azt a különösen megnyugtató energiát, melyet árasztanak magukból. A földet és az eget kötik össze. Ezek a nagy fák több száz évesek, szavakkal leírhatatlan az az energia, melyet magukból árasztottak miközben átöleltem öket. Igazi meditáció volt." - írta Sylvi.

"Biztosan jól mutatott volna a vállamon, és neki is zöld a szeme, csakúgy mint nekem, de végül úgy döntöttem, hogy nem pózolok vele, csak lefotózom." - fűzte a humoros kommentárt a képhez a modell.

Kattints át a második oldalra, ha kíváncsi vagy a többi képre!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!