Noncsi és a narancsbőr - Miattuk edz olyan sokat Sarka Kata

Sarka Kata mintafeleség, mintaanya, mintaüzletasszony, és így tovább, és így tovább. Ám Katától nagyon sokat várnak el, nemcsak a rajongói, hanem a saját családtagjai is, például a lánya, Noémi. Magyarország egyik legnépszerűbb celebritása miatta is edz olyan sokat.

Tökéletesnek lenni nem könnyű meló

Ha Kata két napon belül nem posztol "edzőtermi-szelfit" a Facebookra vagy az Instára, akkor vagy beteg vagy közeleg a világvége. A viccet félretéve Hajdú Péter csinos felesége mindig szakít időt a testedzésre, más különben nem bírná a hajtást, és hallgathatná a kislánya, Noncsi megjegyzéseit, hogy "Anya, nagyon hurkás vagy". Igen, bizony, Kata legnagyobb kritikusa a tulajdon lánya.

Talán a bombázó anyuka azért rohan azonnal a terembe, ha akad egy kis szabadideje, hogy jó példát mutasson megfeleljen a kislánya elvárásainak? Meglehet. Kata tavaly karácsonykor sem lazított, december 26-án reggel már edzés közben fotózta magát, bár el kell ismerjük, hogy a mosolya nagyon is őszintének tűnt.

"Nekem is vannak olyan időszakaim, amikor egy kicsit elengedem magam. Én is eszem palacsintát, tiramisut, alig várom ezeket az időszakokat. Viszont ilyenkor rám szól a kislányom, hogy ‘Anya, nagyon hurkás vagy’. Úgyhogy neki is magas elvárásai vannak velem szemben. Olyankor mindig összeszedem magam és ilyenkor ő is látja, hogy a felszaladt kilókat le lehet adni egy kis sporttal, futással, és persze kitartással." - árulta el Kata az Aktívnak adott interjújában.

Nemcsak Noncsi szavai motiválják Katát! Kattints a második oldalra, ha kíváncsi vagy a folytatásra!

Fotók: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!